3 sportsgrene dit barn kan starte til i dag

Har dit barn endnu ikke fundet helt ud af, hvilken sportsgren der lige passer ind, har vi her samlet en lille liste, som du kan præsentere for dit barn, og som I kan lade jer inspirere af.

 

Der findes mange gode sportsgrene for børn, men det vigtigste er jo, at dit barn finder det sjovt at dyrke sport. Derfor skal det naturligvis også selv have lov til at vælge, hvilken sportsgren det vil gå til. Og det kan jo være en af de tre, som vi kommer ind på herunder.

 

Savner du selv flere konkurrencer i dit liv, finder du dem her.

Fodbold

Det første bud på vores liste her er fodbold. Det er nok en af de mest populære sportsgrene for børn at starte til, og der er plads til alle på et fodboldhold. Børn kan nemt starte til fodbold allerede fra en tidlig alder, da der også findes hold for de helt små, der bare skal løbe rundt og tumle med bolden.

 

Der er et hav af fodboldklubber i hele landet, og der er sikkert også en god håndfuld inden for en kort radius af, hvor I bor. Så prøv at foreslå fodbold som en mulig sport for dit barn.

Gymnastik

Er bolde ikke lige sagen, er der jo heldigvis også en lang række andre gode muligheder for at dyrke sport som barn. Det kan jo eks. være, at det er gymnastik, der lige passer ind til netop dit barn. Det er også en utrolig sjov sport, hvor der er mulighed for at få en masse gode venner og have det skægt samtidig med.

 

Gymnastik er, ligesom fodbold, også en af de helt store sportsgrene i Danmark, så der er rigtig gode muligheder for at finde en gymnastikforening i nærheden af, hvor du bor. Der er også hold for børn i alle aldre.

 

Gymnastikportalen er det perfekte sted at få mere viden om sporten.

Dans

Er gymnastik heller ikke lige sagen, kan det jo være, at dans måske er den rette vej at gå. Der findes rigtig mange gode børnehold inden for dans, og det er en rigtig god måde at få bevæget kroppen, uanset alder.

 

Der er jo mange forskellige typer dans, så hvis den ene dans ikke lige er noget, er der jo altid mulighed for at prøve alle de andre former for dans af også. Måske ligger der en danseskole i din by, som dit barn kan begynde på?