3 gode bøger til dig der dyrker sport

Er du vild med sport, men vil du gerne lære endnu mere om lige netop din sport, hvordan du præsterer bedre, og hvordan du skaber de bedste resultater for dig selv, har vi her samlet en god række af sportsbøger, som du kan kaste dig over.

 

Det gælder nemlig om at træne på den helt rette måde, hvis du gerne vil komme videre med din sport og bevæge dig op på et andet niveau.

 

Find mange gode boganmeldelser af alle typer bøger her.

Stærk, stærkere, sund af Rikke Hørlykke

Hvis du gerne vil være stærk og sund, kan det være en rigtig god ide at kaste dig over denne bog af selveste Rikke Hørlykke. Rikke Hørlykke har i mange år dyrket håndbold på eliteplan, og hun har været en af verdens bedste til sin sport.

 

Derfor kan du også være sikker på, at du får viden fra en af de bedste på området, når du læser tips og tricks fra Rikke Hørlykke. Der er ingen tvivl om, at denne bog vil komme dig til gode, hvis du ønsker at præstere på et højere niveau, og hvis du bare generelt gerne vil leve et sundere liv.

 

Tag en genvej til det sundere liv og få et abonnement på en måltidskasse her.

Løb Som Eliten af Claus Hechmann

Er du glad for at løbe, og har du en drøm om en dag at løbe et halvt eller helt marathon, kan det være en god ide at kaste dig over bogen Løb Som Eliten af Claus Hechmann. Her får du en masse gode tips og tricks til, hvordan du kan optimere dit løb, så du kan blive endnu hurtigere og bedre til at løbe.

 

Der er mange mennesker, der med små justeringer kan forbedre deres tider markant. Hvordan du bærer dig ad med det, kan du bl.a. læse i denne bog, som virkelig kan være med til at gøre dig til en bedre løber.

Bikefit af Thomas V. Bundgaard og Lene Rode

Har du en drøm om at komme i form på cyklen, er der ingen tvivl om, at du vil have glæde af at læse Bikefit af Thomas Bundgaard og Lene Rode. De hjælper dig på vej til at blive fit og klar på cyklen.

 

Cyklen er den perfekte træningsmaskine til at komme i god form, og du kan nemt forbrænde mange kalorier på den. Hvordan du bedst bærer dig ad med det, kan du læse mere om i bogen.