Når der går sport i lave mad

Elsker du at lave mad, men savner du det sportslige element, kan det være, at du skal overveje at deltage i grill konkurrencer.

 

Det har længe været en stor ting i eks. USA, men det er også begyndt at fylde mere og mere herhjemme i Danmark, og du har rigtig mange gode muligheder for at deltage i konkurrencer om at være den bedste til at grille, både på lokalt plan, men også i hele Danmark.

 

Griller du i din have, er det vigtigt med den rette belysning. Her finder du et stort udvalg af pærer til din lamper.

Deltag i grill konkurrencer

Der findes rigtig mange grill konkurrencer overalt i landet, hvor der er åben tilmelding. Til nogle af de store events, skal du kvalificere dig fra andre konkurrencer, men der er altså gode muligheder for at finde events, hvor det bare gælder om at booke en plads, hvis du gerne vil være med.

 

Klarer du det rigtig godt til de danske konkurrencer, kan du på sigt endda ende med at konkurrere på internationalt plan. Det er jo ikke for sjov, at vi har et landshold i grill. Det er meget svært at komme på, men der er jo nogen, der skal være der.

Husk at øve dig året rundt

Hvis du gerne vil være rigtig god til at grille, så du kan være med i konkurrencer og måske endda vinde dem, er det en rigtig god ide at øve dig hele året rundt. Der er ingen årstid, du ikke kan grille i. I hvert fald ikke hvis du gerne vil være en af de bedste.

 

De bedste til at grille holder på intet tidspunkt pause fra at grille. Skulle de kun grille om sommeren, er der ingen tvivl om, at de hurtigt ville miste gnisten over den lange vinter, som vi har herhjemme. Derfor skal du i den grad også bare grille løs i den kolde del af året.

 

Læs her om at blive bedre til at grille og find det bedste udstyr.

Vær kreativ og tænk ud af boksen

Hvis du gerne vil have succes med dine konkurrencer inden for grill, gælder det i den grad også om at vise, at du kan finde ud af at tænke anderledes, kreativt og ud af boksen.

 

Ved at vise, at du eks. selv kan finde ud af at sammensætte nye retter og måder at lave tingene på, kommer du også foran mange af dine konkurrenter, der netop ikke gør dette.