Derfor bør du motionere hver dag

Der er ingen tvivl om, at alle mennesker bør motionere hver eneste dag. Det er virkelig sundt for kroppen at komme ud at røre sig, hvilket også er en af grundene til, at vi alle bl.a. dyrker idræt i folkeskolen.

 

Men det er dog ikke alle, der tager den gode vane med os, når vi bliver voksne. Og det er en skam, da det kan have store konsekvenser ikke at få bevæget sig nok i sin hverdag.

 

Find flere svar på spørgsmål om motion og kroppen her.

Holder kroppen og hovedet i gang

Hvis du motionerer hver eneste dag, er du med til at holde både kroppen og hovedet sundt. Det giver dig en masse energi, og dine muskler og led har rigtig godt af at bevæge sig hver eneste dag.

 

Du kan eks. få en skridttæller på din telefon, så du kan se, hvor mange skridt du går hver dag. Så kan du hurtigt se, om du bevæger dig nok, eller om du skal til at gøre noget ved dine vaner. Bruger du eks. mange timer foran en computer hver dag, er det ikke sikkert, at det er en sund vane for dig. Så er det bare med at få tilbagelagt nogle skridt, når du er færdig foran computeren.

Gør dig mere positiv

Så må vi heller ikke glemme, at motion også i den grad er med til at gøre os mere positive. Vi er simpelthen mere glade, jo mere vi motionerer.

 

Det er også en af grundene til, at folk der lider af bl.a. depression bliver rådet til at dyrke mere motion, da det kan være med til at danne nogle naturlige stoffer i hjernen, der gør dig mere glad.

 

Så vil du gerne være mere glad, er det i den grad bare med at komme i gang med at motionere noget mere.

Øger dine evner på alle områder

Når du kommer i gang med at motionere, finder du også ud af, at du kan komme til at præstere bedre på alle andre områder af dit liv. Du kan være mere for dine børn og din partner derhjemme, du får mere overskud på arbejdet. Læs mere om arbejdsløshedsforsikring her, hvis du endnu ikke har sådan en.

 

Motion er virkelig sundt og nødvendigt for at holde kroppen og hovedet ved lige. Så kniber det med at komme op af sofaen, er dette måske tegnet på, at du skal til at komme i gang.