3 tips når du vil være fodbolddommer

Har du lyst til at blive fodbolddommer, er det jo bare med at kaste dig ud i det. Det er ikke svært at komme i gang med, da du bare skal melde dig på et dommerkursus. Dette kan du fx gøre via din klub og få kurset betalt den vej, eller du kan melde dig til det online og selv betale for det.

Køb termotøj her.

Find ud af hvad du vil bruge dit dommerkursus til

Inden du går i gang med at tage kurset som fodbolddommer, kan det være godt at finde ud af med dig selv, hvorfor du vælger at tage kurset. Hvad er dine ambitioner med at blive dommer?

Der kan være mange forskellige grunde til det. Nogle drømmer om at dømme i Superligaen, mens andre bare gerne vil lære lidt mere til fodboldloven, så de kan dømme en lilleput kamp i deres lokale klub, når det er svært at skaffe en dommer.

Du kan lære meget om ledelse ved at blive dommer

Har du ambitioner om at blive en god leder, kan det også være en rigtig god idé at blive en god dommer. En dommer er lederen på banen, når en fodboldkamp skal afvikles, og grundlæggende handler det med at blive dommer om at blive en god leder på banen.

Det er dig, alle vil kigge på under kampen, når der skal træffes en beslutning om spillets videre færd. Derfor skal du også være parat til at stå med det ansvar, når du gerne vil være dommer.

Tjen penge som dommer

Det kan også være en mulighed for unge mennesker til at komme i gang med at tjene lidt ekstra ved siden af fx skolen. Du bliver som dommer betalt for hver kamp, du dømmer, og det kan være et helt fint studiejob.

Det er klart, at det ikke er noget, du bliver rig af, men det kan være en ganske fin supplerende indtægt ved siden af fx din SU, så det er da værd at overveje, hvis du gerne vil have et rigtig sjovt studiejob.

Find termotøj dame her.