Lav nemt en hjemmeside for din lokale sportsklub

Er du medlem af en sportsklub eller en forening, og er der brug for, at den klub får sig en ny hjemmeside, kan du nemt lære at lave den.

 

Der er mange foreninger og klubber i Danmark, der ikke har en god nok hjemmeside. Og det er en skam, da det ikke kræver det helt store at lave en ganske fin hjemmeside. Herunder får du et par tips til, hvordan du skal bære dig ad med det.

Køb webhotel og domæne nemt og hurtigt

For at komme nemt og hurtigt i gang med at lave en hjemmeside til din klub, kan det være en god idé at købe et webhotel og et domæne. Hvad domænet skal være, er nok noget du skal aftale med klubben naturligvis, og det kan også være klubben, der står for at betale for webhotellet.

 

Med et webhotel er det nemt at installere et system som eks. WordPress. Her kan du med et enkelt klik sætte en hjemmeside op, og så kan du ellers nemt komme i gang med at tilrette og designe den, så den passer til jeres klub.

Support sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du på noget tidspunkt have brug for hjælp i processen, er det en god mulighed at tage fat i support, der sidder klar til at hjælpe dig. Din webhost har ofte en supportafdeling, som du kan skrive eller ringe til, hvis du eks. har brug for hjælp med DNS, eller hvad det nu kan være, der lige driller.

 

Derfor er det også en god ide at vælge et dansk webhotel, da du på den måde kan komme til at snakke med en danske kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Det er ofte lidt nemmere at kommunikere på den måde.

Nemmere for dig at lave andre hjemmesider i fremtiden

Når du først har fået lavet en hjemmeside for din klub, bliver det også nemmere for dig at lave andre hjemmesider i fremtiden.

 

Hvis du eks. har en hobby eller interesse for franske oste, som du gerne vil skrive om, kan du nu lave din egen hjemmeside om det. Du kan læse mere om franske oste her, hvis det er noget for dig.

 

Når du først har prøvet at rode med det tekniske en gang, er det meget nemmere at sætte hjemmesider op i fremtiden. Det er bare med at kaste dig ud i det.