Hvem er Dulong Fine Jewelry og hvorfor er de blevet så populære? 

Dulong Fine Jewelry er et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark, der fokuserer på kompromisløst håndværk. Virksomheden startede i 2005 som et unikt partnerskab mellem Marianne Dulong, guldsmed, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkendt stylist. Dulong Fine Jewelry skaber kollektioner af øreringe, armbånd, ringe, halskæder og vedhæng af de fineste materialer såsom 18 karat guld, perler og diamanter. Dulong og Alajdi deler en passion for tidløse smykker og ønskede at skabe smykker til den moderne kvinde, som er uafhængig og moderigtig. Balancen mellem smykkernes klassiske rå karakter og deres glamourøse appel er det, der får det danske mærke til at skille sig ud fra andre mærker. Hvis du er på udkig efter kvalitetssmykker, der får dig til at se stilfuld og unik ud, så er dette fantastiske mærke det rette mærke for dig. Du kan finde et bredt udvalg af flotte produkter fra det populære danske mærke lige her: https://guldbrandsenjuveler.dk/

 

Vær en del af et spændende projekt med Dulong Fine Jewelry 

 

Dulong Fine Jewelry er en dansk guldsmed, som skaber smukke, håndlavede smykker. Dulongs inspiration kommer fra det skandinaviske lys, naturens kraft og bevægelse og de kølige farver, der bringes til live med varmt guld og sølv. Dulongs smykker er delikate og smukke, med særlig fokus på detaljer og håndværk. Dulongs arbejde er virkelig unikt, og det er tydeligt, at de er en af de dygtigste smykkevirksomheder i Danmark. Dulongs smykker er den perfekte måde at tilføje et strejf af elegance til ethvert outfit, og Dulongs smykker vil helt sikkert blive skattede arvestykker. Smykkemærket er det perfekte valg for alle, der ønsker håndlavede smykker af høj kvalitet, som virkelig er enestående. Om deres spændende projekt siger Marianne Dulong selv: ”Min store passion for smykker startede i et værksted, da jeg første gang oplevede et smykke blive til. Siden har jeg været drevet af oplevelsen af at komme helt tæt på håndværket, se de smukke værktøjer i brug, mærke varmen fra flammerne og følge denne tidløse proces; at skabe smykker for livet”.

 

Der findes et perfekt smykke til dine behov fra Dulong Fine Jewelry 

 

Dulong Fine Jewelry er et dansk smykkeunivers bestående af flere forskellige kollektioner, der alle har deres egne unikke karakteristika. Fælles for alle kollektionerne er, at de er designet til den moderne, selvstændige kvinde, som er mode- og kvalitetsbevidst. Dulongs designere brænder for at skabe smykker, der passer til den enkeltes stil, og derfor fås de fleste smykker i flere størrelser og i fem forskellige materialer: guld, hvidguld, rosa guld, sølv og oxideret sølv. Vedhæng fra enhver af kollektionerne kan tilføjes for at skabe et personligt look. Med så mange muligheder har de helt sikkert noget for enhver smag. Det er vigtigt at finde ud af hvilken type af smykker du kan lide og som passer godt til din personlige stil. Med et så bredt udvalg af fantastiske smykker er du sikker på at finde de perfekte smykker til din personlige stil hos dette særprægede mærke.