Hvad er velvære for dig?

Hvis der er en ting, der er vigtig her i livet, så er det at få defineret, hvad velvære er for dig. Hvordan skal du ellers kunne give velvære til dig selv, hvis du ikke ved, hvad velvære vil sige for dig?

 

Velvære kan være meget subjektivt. Nogle finder velvære i at løbe et marathon, andre finder det i en god bog, mens nogle finder velvære i socialt samvær. Først når du ved, hvad velvære er for dig, kan du begynde at finde det oftere og oftere.

Velvære kan være forskelligt fra person til person

Der er ingen tvivl om, at velvære er forskelligt fra person til person. Hvad der er velvære for dig, er ikke nødvendigvis velvære for din partner, din familie eller dine venner. Men det gør heller ikke noget at finde velvære forskellige steder. Sådan er det jo nu engang bare.

 

Derfor er det også meget vigtigt, at du mærker efter og lytter til dig selv, når du skal finde ud af, hvad velvære er for dig. Kun på den måde kan du virkelig finde frem til, hvad velvære vil sige for dig.

 

Måske er velvære for dig at køre rundt på de danske jernbaner. Læs mere om de danske jernbaner lige her.

Giv tid og plads til personlig velvære

Det er også meget vigtigt at understrege, at du skal give dig selv tid og plads til velvære. Personlig velvære kan du jo kun finde, hvis du har mulighed for det. Presser du dig selv for hårdt, og har du en tætpakket kalender, er det klart, at du ikke har mulighed for at finde personlige velvære.

 

Så det er vigtigt at tage tid ud af din kalender, hvor det kun handler om dig og din velvære. Ellers går der lige pludselig hverdag i den, og så når du aldrig at tage dig af dig selv.

 

Er musik det samme som velvære for dig, finder du tips til de bedste koncerter her.

Med den rette velvære præsterer du også bedre

Når du giver dig selv tid og plads til velvære, har du også mulighed for at præstere bedre – både derhjemme og på arbejdet. Og hvem vil ikke gerne kunne gøre det bedre for sit arbejde og sin familie?

 

Derfor er det bare så vigtigt, at du får taget dig af dig selv, så du kan have overskud i hverdagen til også at være der for andre.

 

Find ud af hvad du har brug for, og husk så at gøre noget ved det, så det ikke ryger i glemmebogen.