Har du lyst til at være personlig træner?

Går du med en drøm om at blive personlig træner, er det måske nu, du skal i gang med at gøre noget ved det.

 

Der er mange, der allerede er personlige trænere, men det betyder jo ikke, at der ikke også kan være plads til dig. Er du god til at hjælpe andre mennesker, og vil du gerne gøre det til en levevej at hjælpe andre med at komme i bedre form og tabe sig, er det klart noget for dig.

 

Som personlig træner er det stadig vigtigt, at du har en a-kasse, hvis du en dag ikke har mulighed for at arbejde mere. Du finder mere info om din kommende a-kasse her.

Tag en uddannelse som personlig træner

Der er ikke nogen officiel uddannelse som personlig træner, hvor du kan få SU for at gå på. Selvfølgelig kan du tage en idrætsuddannelse og blive godt klædt på til opgaven, men hvis du ikke har mulighed for at gå 3-5 år i skole, kan du vælge at tage en uddannelse eller et kursus fra en privat udbyder, der kan hjælpe dig med dit mål om at blive personlig træner.

 

Det koster dog tit en del penge at tage sådan et kursus. Så du skal være klar på, at det er noget, du gerne vil, inden du skriver dig op til det.

 

Mangler du nye træningsstrømper, kan det være en idé at kigge nærmere på bambusstrømper. Du finder bambusstrømper til træning lige her.

Vis dine resultater frem

Når du er personlig træner, kan det være en rigtig god idé at vise dine resultater med dine klienter frem, så andre nemt kan se, hvad det kan give at få dig som personlig træner.

 

Det kan kræve, at du i starten tilbyder nogle gratis forløb for at få nogle af disse billeder ind. Men lige så snart du har vist de første resultater, kan du nemt begynde at tage penge for dit arbejde.

Brug sociale medier til at skaffe nye klienter

Som personlig træner er det også en rigtig god mulighed at gøre brug af de sociale medier, hvis du gerne vil have flere klienter. Her kan du dele succeshistorier, lægge billeder op af træningen og hjælpe dine følgere med tips og tricks til træning og kost.

 

Det er gerne gennem de sociale medier, at mange personlige trænere finder deres nye klienter. Så du skal ikke undervurdere det at være synlig på Facebook og Instagram, hvis du gerne vil have nye klienter som personlig træner. Det er bare med at komme i gang.