Har du lyst til at løbe marathon i Europas storbyer?

Er du vild med at løbe, og er du glad for at løbe langt, er det måske noget for dig at tage til nogle af de store løb i nogle af Europas største byer.

 

Selvom vi også har mange gode løb herhjemme, er det altså bare noget andet at tage til et andet land og deltage i et af de mest ekstreme løb, du kan deltage i som løber.

 

Kører du rundt i Europa til løbene, er det vigtigt at have autohjælp på din bil, hvis uheldet skulle ske. Du kan læse meget mere om autohjælp lige her.

Meld dig til allerede i dag

Har du fundet et løb, der lyder som noget for dig, er det bare med at melde dig til så hurtigt som muligt. Der er tit rift om billetterne, og derfor bør du i den grad handle hurtigt, hvis du gerne vil nå at sikre dig en billet til en af de store events.

 

Der kommer tit rejsende fra resten af verden til disse løb, ligesom der også kommer mange udefra til Copenhagen Marathon, når det finder sted. Så tilmeld dig allerede i dag, hvis du har mulighed for det.

Mange steder du selv kan køre til

Det gode ved at deltage i marathon løb i Europa er, at du selv kan køre til mange af byerne. Hvis der er løb i Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Polen eller hvor du nu ellers finder løb, er der gode muligheder for selv at køre dertil.

 

Det kan tit også gøre det nemmere at få dit udstyr med, da du på den måde ikke skal betale en masse ekstra for at få alt det, du skal bruge, med på et fly.

 

Husk at det er vigtigt at spise sundt op til et stort løb. Det kan eks. være en god idé at spise en masse bær, da de er utroligt sunde for dig. Du kan selv få hindbærbuske i din have lige her.

Husk at pakke alt det essentielle

Når du skal til et stort løb, er det meget vigtigt, at du husker at få pakket alt det essentielle, så du ikke står på dagen og mangler noget meget vigtigt.

 

Derfor bør du også skrive en pakkeliste og tjekke den igennem mange gange, så du har fået alt det med, du skal bruge til at løbe dit kommende marathon.