Golf er den perfekte sport til alle aldre

Savner du en sport, som du kan dyrke, uanset hvad alder du er kommet op i, eller som du kan spille med dine forældre eller bedsteforældre, er det oplagt at tage et nærmere kig på golf.

 

Golf er en virkelig god sport for alle. Så længe du kan gå og stå, samt svinge golfkøllen og ramme bolden, er du godt på vej. Det er virkelig en sport, som alle kan deltage i sammen.

 

Se en række gode golfbaner du kan spille på lige her.

Alle kan spille mod hinanden

Noget af det bedste ved golf er, at alle kan spille mod hinanden uanset niveau. Så selvom måske er helt ny til golf, eller du er i den bedre ende af skalaen, kan det altså lade sig gøre at spille med andre, der ikke er på dit niveau. Det kan du ved hjælp af handicap.

 

På den måde er det altså nemt at spille sammen med venner eller familie, selvom I måske ligger langt fra hinandens niveauer. Det er der ikke mange andre sportsgrene, hvor dette kan lade sig gøre.

 

Med hurtigt internet kan du let læse op på, hvordan handicap i golf virker. Du kan bestille hurtigt internet her.

Mød nye venner og bekendte

Golf er også et rigtig godt sted at møde nye venner og bekendte. Her kan du komme til at lære mange nye mennesker at kende, og du kan sikkert også møde en masse, som du kan begynde at spille mod på golfbanen, hvis du har lyst til det.

 

Det er også en meget social sport, hvor der tit bliver brugt lang tid på at sludre både på banen og i klubhuset. Så hvis du savner et nyt netværk, er der ingen tvivl om, at du også kan finde det i golf.

Tag på spændende golfrejser verden over

Når du bliver lidt bedre til golf, kan du også udforske muligheden for at tage på spændende og fede golfrejser verden over. Der er mange gode golfresorts rundt omkring i verden, og bare i Europa finder du en masse, der er værd at besøge.

 

Her bor du på et lækkert hotel lige ved golfbanen, som du frit kan gå ud at spille på, når du vil. Det er en hel ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at spille en masse golf og så ellers forkæle dig selv på hotellet og restauranten.