Gavernes tid er på trapperne og du skal igen i gang med at tænke kreativt.

Når det kommer til december, så er det den mest begavede måned i året!

Hvert år ved denne tid skal vi til at tænke på gaver der skal købes til vores kære. Det kan være sjovt, det kan dog også være lige det modsatte. Nogen hader nemlig at købe gaver. 

Er du en af dem der ikke har den der flydende kreativitet. Den der person der kom til at købe frækt lingeri 2 numre for stort sidste år. Den person der ikke aner hvad du skal gøre når han snakker om speedbåd, motorcykel eller nye alufælge ? Jamen så er det med at læse med her. 

Hvad kan du købe til hende ?

Når det kommer til kvinder, så har de heldgivis ( i de fleste tilfælde ) en lang ønskeliste. Det betyder at du lidt slavisk bare kan købe hvad de har skrevet ned. Har de været så frække ikke at skrive størrelser på, så tjek deres skab. Det er bare en faldgrube at købe den forkerte størrelse. Kvinder elsker også at få ting de slet ikke havde tænkt på. En af de gode er selvforkælelse. Sådan en tur til kosmetolog eller i en dag i spa, det er bare lækkerier ( hvis man er kvinde ). Gavekort er ikke altid den fedeste gave, men er det til oplevelser, så er det ok. 

Hvad kan du købe til mænd ?

Mænd har ofte en hobby. Det betyder at du slipper for at købe de sindsyg store ønsker de har. For til enhver hobby kan du altid finde små dingenoter og gadgets. Det er sådan set ligegyldigt om det er sport, træning, gør-det-selv eller fluefiskeri. En tur i specielt forretningen og du kan få fede gaver for få hundrede kroner, samt rådgivning til hvad du skal købe. Noget der også er godt, er en god flaske spiritus. Elsker han en whiskey eller rom, så er en god flaske af dette altid en vinder.

Husk forholdet !

December er en måned hvor man super nemt kan pudse lidt op på forholdet. Måneden går ud på kærlighed og kan fint bruges til at pifte sexlivet lidt op. For mange har den erotiske julekalender gjort december uforglemmelig de seneste år. 24 overraskelser bestående af sexlegetøj, lingeri og tilbehør har for mange gjort måneden til årets sjoveste.