Forvent meget af en firma sommerfest med The Tribe på Charlottenlund Slot

Hvis man planlægger en firma sommerfest med The Tribe på Charlottenlund Slot, kan man forvente top professionel planlægning, en høj energi og en ganske særlig atmosfære. The Tribe er en professionel og erfaren teambuilding og firmaevent udbyder, der kan skræddersy deres events til at passe til enhver begivenhed.

 

Charlottenlund Slot er en smuk og historisk bygning, der giver en elegant og sofistikeret ramme til festen. Der kan forventes lækker mad, drikkevarer og en dejlig festlig stemning. The Tribe sørger for det hele og starter altid med at afklare jeres behov, så selskabslege, mad og drikke og alt det andet, der følger med, passer til festen.

 

Man kan forvente underholdning man selv deltager i med deres særlige teambuilding aktiviteter som f.eks. Kongens Kancelli, senere dansegulv, eller andre sjove elementer, der kan tilføje til festens sjove og underholdende atmosfære. Det hele afhænger selvfølgelig af den konkrete aftale og planlægning med både The Tribe og Charlottenlund Slot.

 

 

Kan man bruge The Tribes teambuilding spil Kongens Kancelli som optakt til firma sommerfest

 

Det er oplagt at bruge The Tribes teambuilding spil Kongens Kancelli som optakt til firma sommerfesten på Charlottenlund Slot. Faktisk er spillet udviklet til at fungere godt præcist på denne måde. Kongens Kancelli er en sjov og underholdende teambuilding aktivitet, der er designet til at forbedre samarbejde og kommunikation mellem medarbejderne, og som afrunder med en munter selskabsleg, så I er helt klar til flere festligheder.

 

Spillet involverer forskellige udfordringer og opgaver, der skal løses af holdene, og som kræver kreativitet, taktisk tænkning og samarbejdsevner. Ved at spille spillet kan medarbejderne lære at arbejde bedre sammen og bygge bedre relationer, hvilket kan føre til et mere effektivt og produktivt arbejdsmiljø.

 

Som optakt til firma sommerfesten kan spillet skabe en god stemning og energi blandt medarbejderne, og det kan også hjælpe med at bryde isen mellem kolleger, som måske ikke kender hinanden så godt. Efter spillet kan man fortsætte med at fejre og hygge sig sammen på Charlottenlund Slot med musik og udsøgt mad og vin fra The Tribe.

 

 

Når firma sommerfesten skal være noget helt særligt

 

Det er svært at komme uden om, at festen så skal ligge et helt særligt sted. Hvad er mere unikt end et 300 år gammelt kongeslot? Det er også oplagt, at festen skal byde på mere end bare et flot sted med god mad og vin – det kan man trods alt få mange steder. Men hvis nu festen finder sted på en historisk lokation, som får alle til at føle sig særlige og privilegerede, og tilmed indledes med en sjov og udfordrende optakt – designet specifikt til det helt særlige sted og som I selv er hovedpersoner i..?

 

Netop det kan man, som det eneste sted i landet, opnå med et Tribe event på Charlottenlund Slot. Man kan også lade Tribe folkene hjælpe sig med digital rådgivning i forlængelse af eventet, hvis man f.eks. tænker at bruge det som SoMe begivenhed til rekruttering eller lignende. Giv dem et kald i dag og begynd planlægningen allerede med det samme.