En af mine rigtig hårde dage

Jeg sad derhjemme og så noget tv. Klokken var omkring 23. Jeg var virkelig træt og overvejede

snart at sove. Jeg har virkelig haft en lang dag og lavet en masse i dag. Lige da jeg vågnede skulle jeg ud med nogle venner. Der tog vi ud og spillede noget fodbold. Det endte med at vi spillede i flere timer, og det gjorde at jeg virkelig blev træt. Efter jeg kom hjem derfra, skulle jeg så ud med min familie. Vi tog ud i centeret, hvor vi gik rundt i virkelig lang tid, og kiggede på tøj, og spiste så noget lækkert mad til sidst. Jeg var så træt efter jeg var ude med mine venner og spille fodbold, at jeg virkelig ikke orkede centeret. Men jeg havde lovet min familie, at vi ville tage derhen, så jeg blev lidt nødt til det. Det blev også virkelig hyggeligt, men jeg var bare virkelig træt. Men det var ikke det som gjorde dagen virkelig hårdt. Det var nemlig noget der skete henne i centeret. Imens vi gik rundt i centeret, tabte jeg min mobil, og den ramte direkte med skærmen ned på jorden. Det var noget af et brag, og jeg kunne bare høre at det ikke endte godt. Da jeg så tog min mobil op af gulvet, kunne jeg se at skærmen var smadret fuldstændig. Jeg kunne slet ikke bruge den. Det gjorde virkelig dagen hårdt, og ødelagde virkelig mit humør. Jeg valgte så at tage ned til fixphone.dk der ligger i Helsingør. Det er virkelig flinke mennesker der hurtigt fik min skærm skiftet til en rimelig pris. Det endte med at jeg fik min mobil tilbage samme dag, og det var bare det dejligste af det hele. Efter den episode tog jeg så hjem.