Effektivisér din restitution med recovery boots

Dyrker du sport på højt plan med høj intensitet, eller træner du blot rigtig meget i det lokale fitnesscenter? Hvis ja, så bør du læse med i dette indlæg. Indlægget handler om recovery boots, herunder hvordan de virker samt hvorfor du bør overveje at anskaffe dig nogle. Det kan være svært at udpege hvilke recovery boots der er gode, og derfor har Fitnessboom udvalgt nogle af de bedste på markedet, for at gøre købsprocessen lettere for dig. Se recovery boots her.

Hvordan virker recovery boots?

Recovery boots er to støvler, som du trækker op over benene. Måden hvorpå de virker er ved hjælp af kamre, som der er indbygget i dem. Støvlerne massere dine ben ved hjælp af kompression fra kamrene, altså ved at trykke på dine ben. Jo flere kamre der er i recovery boots, jo mere dybdegående er massagen også. Trykket på benene er med til at presse væskeophobninger ud af benene, og øje blodcirkulationen.

Recovery boots er gode hvis du har haft en hård træning, og gerne vil restituere hurtigere. Det siges, at blot 30 minutters massage svarer til 24-48 timers restition, og derfor kan det være en rigtig god investering. 

Derfor skal du købe recovery boots

Det bedste argument for, at du skal erhverve dig et par recovery boots er, at du kan restituere hurtigere. Dette kan være en kæmpe fordel hvis du er eliteudøver. Der er mange professionelle sportsudøvere som bruger dem, eftersom det er en nem måde at effektivisere ens restition på, så man er klar til at præstere igen. Derfor skal du altså overveje at købe et par recovery boots, hvis du ofte har tunge og væskefyldte ben efter en hård træning, og døjer med at det tager for lang tid at restituere mellem dine træningspas.

Udover ovenstående er det også rart og afslappende at bruge dem, og derfor ser mange det også som en måde at forkæle sig selv på.