Dyrk sport i julen og undgå de ekstra kilo

Er du træt af altid at komme til januar måned og veje 2, 5 eller 10 kg mere, end da du startede på december måned? Så har vi her et godt tip til dig.

 

Det handler nemlig om at blive ved med at dyrke sport i julen, så du helt slipper for at skulle bekymre dig om at tage på og skulle smide de ekstra kilo på den anden side af højtiden.

 

Savner du noget hyggeligt at se i julen, kan du læse mere om tv-streaming her.

Gør det til en familietradition

Det kan eks. være en rigtig god ide at gøre det til en familietradition at få dyrket noget sport i løbet af julen. Så kan I eksempelvis vælge at slutte af med et større løb eller en større kamp d. 23. eller 24. december, hvis I har lyst.

 

Det er helt op til jer selv, hvilken sport I skal dyrke, men det er jo nu engang sjovest, hvis det kan være noget for hele familien. Det kan være, at det kræver lidt vilje at overtale alle til at være med, men når I først kommer i gang, plejer det at være hylende skægt at dyrke sport sammen.

 

Ligesom det kan være en tradition at tage på julemarked i december. Find et bredt udvalg af julemarkeder i Danmark her.

Du skal have lov til at spise godt i julen

Du skal ikke gå igennem julen og føle, at du ikke har givet dig selv lov til at nyde noget af alt den gode mad, julen også byder på. Men for at kunne gøre det uden at vokse til dobbelt størrelse, er det vigtigt også at få motioneret i julen.

 

Der er jo juleaften, julefrokoster og en masse andre ting, hvor der bliver serveret god mad i løbet af december. Så hvis du gerne vil holde dig fit gennem julen, er du nødt til at dyrke en masse motion. Men gør du det, skal du heller ikke være bange for at spise and og flæskesteg juleaften.

Lad være med at vente til januar med at motionere

Det vigtigste er bare, at du ikke venter til januar med at gå i gang med at motionere. Laver du det som et nytårsforsæt, er der stor risiko for, at det ikke kommer til at holde meget mere end et par uger, så det er meget bedre at forblive i vanen med at dyrke motion, i stedet for at du skal genfinde lysten til det i januar måned.