Dyk efter Ravfund i havet eller fjorden

Ravlygtens fordele:
Man vil ikke kunne se lyset reflektere fra rav i almindeligt dagslys. derfor må man ud i mørket med sin ravlygte og som dykker skal du have en 100% vandtæt Rav dykkerlygte.

Der er størst sandsynlighed for at finde rav på stranden. Det kan være en fordel at tage på ravjagt efter en storm men der kommer Rav ind hele året men dykker du efter Rav har du nogle helt klare fordele da du ikke er afhængig af årstiden. Det vilde vejr vil rode godt op i havbunden. Den lette densitet af ravet, medvirker til at det lettere flyder ind på stranden. I de varme måneder vil Ravet synke til bunds og det er her dykker Ravlygten kommer i spil.

Vælg den rigtige ravlygte:
Du skal have en Ravlygte med et meget koncentreret lys så har du størst chance for at finde meget rav.

Hos ravfund.dk får du en dansk produceret ravlygte, der også kan betragtes som en god kvalitetsravlygte. Der er forskellige lygter, alt efter hvad dit formål med ravjagten er, og der er dermed også forskellige priser, men uanset om du vælger den billigste eller går med den dyreste, så får du en lygte, der kaldes for en ravlygte, fordi den hjælper det blotte øje med at finde rav.