Din have kan give dig velvære

Vil du gerne have mere velvære ind i din hverdag, og er det vigtigt for dig at have det godt med dig selv, bør du i den grad opsøge det.

 

Det kan du blandt andet gøre ved at gøre brug af din have noget mere. Har du ikke en have, gælder det bare om at komme noget mere ud i naturen. Men det er jo nemmeste, hvis du har din egen have.

 

Husk at din have bliver meget pænere med storkenæb. Find dine nye storkenæb lige her.

Brug mere tid i haven og få det bedre

Føler du dig dårligt tilpas, og har du svært ved at få ro i kroppen, kan det være, at det kan gavne dig at være noget mere udendørs. Det kan eks. være i din have.

 

Havearbejde er som slik for både krop og sjæl, og du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af det, selvom du ikke har gjort dig i at arbejde i haven før. Det kommer du hurtigt efter, og der er altid noget, du kan tage dig til. Du kan eksempelvis plante nyt bunddække, som du finder her.

Frisk luft og ro til hovedet

Det gode ved at komme en masse ud i din have er, at du får en masse frisk luft. Er du vant til at sidde inden for med fødderne oppe foran fjernsynet, vil du blive glad for at bruge noget mere tid i haven. Her er der ikke lige en skærm, der tager din opmærksomhed, som nemt kan ske indendørs.

 

Det giver dig også en god ro i hovedet, da du sjældent bliver forstyrret, når du er ude i haven. Det giver dig en gylden mulighed for at koble af i en ellers travl hverdag.

Indret din have så den passer til dig

Når du bruger meget tid i din have, har du også rig mulighed for at indrette din have, som du gerne vil have den. Din have skal jo være, som du har lyst til at have den, og der er ingen andre, der skal bestemme, hvordan din have skal se ud.

 

Har du endnu ikke fået designet din have, som du ønsker, er det bare med at komme i gang med at lave din drømmehave. Det tager sikkert noget tid at komme i mål med, men husk nu at nyd arbejdet med at lave din have, da det er en lige så stor tilfredsstillelse.