Det rigtige bådudstyr til dykkerturen

Når du skal på dykketur vil det ofte være et sted du sejler hen til for at dykke og den båd du sejler med skal selvfølgelig have det rigtige udstyr til en dykkertur. Der er flere ting der er helt almindeligt at have på en båd, du selvfølgelig også skal have på denne båd såsom redningsudstyr, fendere og tovværk.

Men når man er på lige netop en dykkertur er der nogle andre ting der er gode at have med på sejlturen.

Ekstra dykkerudstyr

Alt efter hvor lang din tur er, er det en god idé at have ekstra dykkerudstyr med f.eks. i form af iltflasker, dykkermasker, slanger osv. Du kan løbe tør el. noget kan gå i stykker og det er surt ikke at kunne gennemføre et dyk bare på grund af det.

En lille gummibåd

Det kan være godt at have en mindre gummibåd med, hvis du vel og mærket stævner ud på en større båd: sejlbåd el. større motorbåd, da det giver mulighed for at noget af besætning kan være tættere på vandoverfladen og dermed dykkeren.

Dykkerharpun

Har du prøvet undervandsjagt før? Hvis ikke så overvej om ikke det skal være på denne dykker tur du kaster dig ud i det, for det er nemlig sjovt. Det kræver også noget øvelse hvis man vil blive virkelig god til det, og derfor er det en god idé bare at komme igang med det.

Snorkelsæt til fridykning

Rigtige dykkere skal kunne fridykke, så når nu du alligevel er ud for at dykke og vejret er godt, så tag også snorkel og maske med så du kan øve dig på fridykning efter det rigtige dyk. Det kan også være at du på turen ikke alligevel gider at lave et rigtig dyk, men hellere vil vælge den nemme løsning hvor du ikke skal have så meget udstyr på.

Det var nogle ideer til ekstra udstyr og udstyr du kan tilføje på båden inden du skal på dykkertur.