Derfor er en Chinese crested en god hunderace for dig

Der er mange fordele til hunderacen Chinese crested, og derfor er der mange danskere, der anskaffer denne hund. Racen kommer i to varianter, en med pels og en uden pels. De fleste vælger den uden pels, da den er meget allergivenlig. Chinese crested er en meget social hund, og den trives bedst i selskab med andre hunde. Den er også meget glad for mennesker, og dette gør den til en perfekt familiehund.

Chinese crested er en lille hunderace

Den første fordel ved at anskaffe en Chinese crested, er at de fleste eksemplarer af racen er ret små. Dette kan have mange fordele, især hvis man bor i lejlighed. En anden fordel ved denne hunderace er, at de fleste eksemplarer ikke har meget pels. Dette betyder ikke blot at de kræver mindre pleje, men også at deres pels ikke vil tilstoppe din støvsuger.

Chinese crested er en god værterhund

En af de fordele, der gør Chinese crested til en god værterhund, er dens lille størrelse. Denne hunderace er kendt for at have en meget rolig og afslappet temperament, hvilket også gør den velegnet til at have indenfor i huset. De fleste eksemplarer af racen har ikke behov for så meget motion som andre hunderacer, og dette gør dem perfekte til familier med børn eller andre husdyr. Chinese crested er desuden kendt for at være meget loyal over for sin familie og vil ofte falde i snak med fremmede, hvis de får chancen.

Den er nem at trainere

Den chinesiske krestehund er en af de nemmeste hunderacer at trne, fordi den er meget intelligent og villig til at lre. Denne hund har masser af energi, s den elsker at lbe og lege. Hvis du trner din chinesiske krestehund regelmssigt, vil den snart blive en god familiehund og ven.

Chinese crested elsker at være i selskab med mennesker

Chinese crested er en meget social hunderace, og den elsker at være i selskab med mennesker. Hunden kræver dog ikke så meget plads, da den ikke er en stor hunderace, og derfor egner den sig godt til mindre lejligheder og huse. Chinese crested er desuden en rolig hunderace, og den er ikke så aktiv som mange andre racers.

Der er mange fordele ved hunderacen Chinese crested, og derfor er der mange danskere der anskaffer denne hund. Chinese crested er en lille hunderace, den er god til familier med børn, den er venlig over for andre hunde og katte, den er en god værterhund, og den elsker at være i selskab med mennesker. Den er desuden nem at trainere.