Pensam er en dansk pensionskasse

Pensam er en dansk pensionskasse, der leverer pensions-, forsikrings- og boliglånsløsninger til en bred vifte af erhvervsgrupper, hovedsageligt inden for LO-sektoren. Deres primære mål er at sikre deres medlemmer økonomisk tryghed i fremtiden, både i form af robuste pensionsordninger og gennem forskellige forsikringsmuligheder.

Pensams tilbud

Pensam tilbyder et bredt udvalg af services. De mest almindelige er arbejdsmarkedspensioner, der er automatiske pensionsopsparinger igennem arbejdet, suppleret af en række andre fordele som forsikringer ved dødsfald, kritisk sygdom og arbejdsevnetab.

Derudover har Pensam øje for deres kunders komplette økonomiske sundhed. De tilbyder derfor også boliglån med fordelagtige vilkår for deres medlemmer. Pensams boliglån løsninger er blandt de bedst vurderede i sektoren.

Endelig har Pensam også indgået et samarbejde med Arbejdernes Landsbank hvor man kan se fordelene ved både at være medlem af en pensionskasse og kunde i en bank. Man kan tjekke dokumentet fra undersøgelsen om hvem der har vundet titlen som bedste bank 2024 her, der viser Arbejdernes Landsbank på toppen.

Pensam’s Filosofi

Pensam bygger på en stærk tradition for at forstå og opfylde deres medlemmers behov. Deres filosofi er drevet af ønsket om at skabe værdi for deres medlemmer. De gør dette ved at tilbyde en bred vifte af ydelser, der tilsammen skaber økonomisk tryghed for medlemmerne. De arbejder løbende på at forbedre deres produkter og ydelser, så de bedst muligt kan imødekomme medlemmernes skiftende behov og forventninger.

Opsummering

Pensam er en professionelt drevet pensionskasse, der har formået at kombinere en række forskellige ydelser – fra pensionsopsparinger og forsikringer til boliglån – til en samlet pakke, der giver deres medlemmer økonomisk tryghed. Men hvad der virkeligt adskiller Pensam fra andre løsninger er deres engagement i og forståelse for deres medlemmers behov, hvilket de efterlever i deres daglige arbejde og i de løsninger, de skaber.