3 grunde til at tage til Club La Santa

Går du med tanker om at tage en tur til Lanzarote, eller nærmere betegnet Club La Santa, men er du ikke helt sikker på, om det er det rette valg for dig, kommer der her et par gode grunde til at pakke kufferten og tage afsted.

 

Club La Santa har været danskernes foretrukne sted at træne sydpå i de sidste mange år. Derfor bør du heller ikke snyde dig selv for en tur til det rene træningsparadis.

 

Husk at du kan låne penge til din ferie lige her.

Vejret giver bedre træningsforhold

For det første finder du jo et perfekt vejr at træne i, når du er på Lanzarote. Der er meget sjældent regnvejr, og det dejlige sommervejr gør det oplagt at træne udendørs fra tidligt om morgenen.

 

Herhjemme kan vi tit have dårligt vejr, og vi kan endda have snevejr i flere måneder af gangen. Det oplever du ikke på Lanzarote, og derfor er det også muligt at tage til Club La Santa og træne året rundt. Har du ikke selv råd til ferien, kan du her læse mere om at låne penge til rejser.

Hold dig i form med mange forskellige sportsgrene

Når du tager til Club La Santa, behøver det ikke kun at være med en enkelt sportsgren eller aktivitet for øje. Det er ikke kun velegnet til cyklister eller løbere at tage til Lanzarote. Faktisk er det oplagt at kombinere en lang række sportsgrene, når du skal til det populære sportshotel.

 

Du kan svømme, spille tennis, cykle på racercykel, løbe og alt muligt andet. Der er masser af fede aktiviteter, som du kan deltage i, og så gælder det jo bare om at have det sjovt, mens du er der.

En uge hvor du ikke skal tænke på andet

Sidst, men ikke mindst, er et ophold på Club La Santa også et ophold, hvor du ikke skal tænke på noget andet. Der er bare tid til at fordybe dig i din træning og din sundhed. Du skal ikke engang tænke på at lave mad, da det naturligvis også bliver lavet for dig.

 

Du skal bare medbringe en masse energi og godt humør samt dit træningstøj, og så kan du ellers bare glæde dig til at give den max gas på den smukke ø. Du kan allerede nu godt glæde dig til en uge med masser af hårdt, men sjovt arbejde.