3 tips til at indrette dit eget træningslokale derhjemme

Har du under Corona mistet modet til at tage i et almindeligt fitnesscenter igen, fordi det holder lukket hele tiden, kan det være, at du har fået lyst til at lave et træningslokale derhjemme.

 

I så fald kan vi her give dig et par gode tips til, hvad du skal tænke over, hvis du gerne vil i gang med at lave et privat træningslokale.

 

Med et kviklån kan du nemt få råd til alt dit træningsudstyr.

Spar penge ved at købe brugt udstyr

Vores første bud til dig her er at købe brugt udstyr. Det kan være en rigtig god måde til at spare mange penge, og der er masser af danskere, der sælger deres brugte træningsudstyr online. Og bare fordi det er brugt, betyder det ikke, at det ikke kan være af en fin kvalitet.

 

Der skal meget til for at slide træningsudstyr og maskiner ned, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde ganske fine vægtstænger, håndvægte, kettlebells, cykler, romaskiner eller hvad du nu mangler, brugt.

 

Læs mere om at låne penge til træningsudstyr lige her.

Husk at få et godt underlag i lokalet

Så er det også en rigtig god idé at få et godt og jævnt underlag i hele lokalet, som er med til at beskytte gulvet nedenunder. Du kan nemt komme til at kaste rundt med håndvægte, kettlebells eller lignende, og det kan nemt skade dit gulv, hvis du ikke har et godt underlag på.

 

Du kan nemt købe måtter til dine maskiner, hvis du har brug for det. Og har du ikke mulighed for at lægge underlag i hele lokalet, er det ihf. bare vigtigt at  sørge for ikke at kaste for meget rundt med udstyret, så du skåner gulvet så meget som muligt. Men husk at få underlag under de stationære maskiner og udstyr.

Køb kun udstyr du har tænkt dig at bruge

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tænke rigtig meget over, hvilket udstyr du vil have, så du ikke ender med at købe alt muligt udstyr, du aldrig kommer til at bruge.

 

Har du aldrig brugt en romaskine, er der meget lidt chance for, at du heller ikke kommer til at bruge den derhjemme, og så er der ingen grund til at købe den. Det vigtigste er at fylde dit lokale op med udstyr, du har tænkt dig at bruge. Så sparer du også flest mulige penge.