3 sportsrejser du kan tage på

Har du lyst til at tage på en sportsrejse, men mangler du inspiration til, hvilken type sportsrejse du kan tage på, har vi her samlet en liste til dig, som du kan kigge nærmere på.

 

Der findes mange forskellige typer af sportsrejser, og det er jo bare med at finde en, der matcher med en sport, som du er til. Foruden dem herunder kan du jo også tage til en række sportsstævner inden for din sport, hvis du vil. Det kan eks. være cykelløb eller marathon, som du finder i hele Europa.

 

Lån penge til din sportsferie på denne side.

Golfrejse

Først og fremmest har du jo en gylden mulighed for at tage på en lækker golfrejse. Elsker du at spille golf, og er det lige noget for dig, er det bare med at finde dig et resort, som du kan booke dig ind på sammen med din partner eller dine venner.

 

I Europa har vi en lang række af disse resorts, hvor du bliver forkælet med både god mad og en masse golf. De findes ofte i lækre omgivelser, hvor du kan nyde udsigten over en masse smuk natur, mens du går og spiller.

 

Med et lån bliver det meget nemmer at få råd til din golfferie.

Dykkerferie

Er du helt pjattet med at svømme rundt under vandet, er det da bare med at tage på en dykkerferie. Det er bl.a. populære at gøre i Thailand eller på Bali, men der findes også mange andre smukke steder, hvor du nemt kan komme til at dykke.

 

Husk at du skal have dig et dykkercertifikat, inden du kan komme ud at dykke. På den måde lærer du også om, hvordan du sikrer dig bedst muligt, når du er under vandet. Her skal du altid have styr på sikkerheden, da meget kan gå galt.

Vandreferie

Sidst, men ikke mindst, kan vi da også anbefale dig at tage på en vandreferie. Der er masser af smukke ruter, du kan bevæge dig ud på bare her i Europa.

 

Skal du gå langt, kan det være en god idé at træne dig op til din tur herhjemme, så du ikke starter fra nul, når du kommer frem.

 

Du kan selv planlægge din vandreferie, som du har lyst til. Der er helt frie rammer, og du bestemmer helt selv, hvilket land du har lyst til at gå i, og hvilken vej du vil.