3 sportsgrene du kan dyrke på vandet

Elsker du at være i vand, og savner du at dyrke noget sport i eller på vandet, har vi her samlet en rigtig god liste af sportsgrene, som du kan tage et nærmere kig på.

 

De har alle sammen vand til fælles, og på den måde kan du altså sagtens kombinere din kærlighed for vand med en sportsgren. Disse sportsgrene kan alle starte til, og det gælder bare om at tage springet. Nogle er nemmere at komme til end andre, men hvis du virkelig vil det, skal det nok lykkes at finde et sted, hvor du kan dyrke din sport.

 

Husk at få styr på din varmepumpe derhjemme, så du har et lunt hus at komme hjem til efter en dag på vandet. Du finder din nye varmepumpe lige her.

Stå på vandski

Den første gode mulighed for at dyrke sport på vandet er uden tvivl at stå på vandski. Det kan virkelig lidt grænseoverskridende til at starte med, men det kan jo være, at du har et naturlig talent for det. Det finder du kun ud af ved at prøve.

 

Det er både udfordrende og rigtig skægt at stå på vandski. Det kræver naturligvis lidt udstyr samt andre mennesker, når du skal træne, men når du først kommer i gang med det, og når du bliver god til det, er det klart det hele værd.

Start til sejlads

En anden perfekt mulighed for at dyrke sport på vandet er jo at begynde at sejle. Det kan du jo gøre på mange måder. Du kan starte til sejlads, eller du kan nøjes med at få dig en kano eller kajak og begynde at sejle alene i den. Der er mange former for sejlsport.

 

Det er klart, at det koster lidt at komme i gang med, men til gengæld er det også utrolig sjovt, og du kan få en masse nye venner, hvis du starter til sejlads. Der er sikkert en sejlklub i din by, som du kan melde dig ind i.

 

Husk at du altid skal have redningsvest på i båden. Læs mere om reglerne og find din redningsvest her.

Stand Up Paddle

Her til sidst vil vi også slå et slag for SUP, eller Stand Up Paddle, som i den grad er begyndt at vinde indpas i Danmark. Der er rigtig mange danskere, der allerede har købt deres første Paddle Board, og det skal du måske også til?

 

Her styrer du selv tempoet, og det er den perfekte aktivitet at lave med et par gode venner. Du styrker hele din core, og det træner din balance. En perfekt sport, som kan dyrkes året rundt.