3 sportsgrene du har råd til at dyrke som studerende

Vil du gerne dyrke noget mere sport som studerende, men har du ikke så mange penge at købe nyt udstyr eller medlemskaber for, har vi her samlet en liste med bud på, hvilke billige sportsgrene du kan kaste dig over.

 

Der er heldigvis en god del sportsgrene, hvor du ikke skal købe udstyr for mange tusinde kroner for at være med.

 

Når du bruger meget af dagen på at lære om at beregne omkreds af cirkel eller at bruge en matematik lommeregner, er det godt at komme ud og få brugt noget energi på noget andet engang imellem. Så tænker du også bedre, når du er i skolen.

Yoga

Den første sport som vi tager et nærmere kig på her, er yoga. Det er meget nemt at komme i gang med at dyrke yoga, da du ikke skal bruge meget andet end yogamåtte for at være i gang.

 

Du bestemmer selv, om du vil melde dig på et hold, eller om du bare vil lave yoga derhjemme, som er klart den billigste måde at komme i gang på.

 

Der er mange gode videoer online, som kan lære dig at komme i gang med yoga for begyndere.

Løb

Skal det være lidt mere aktivt, kan du også vælge at finde dig et par billige løbesko, hvis du ikke allerede har nogen, og så begive dig ud på de danske landeveje og komme i gang med at løbe.

 

Det er utroligt godt for kroppen at løbe et par kilometer om dagen, og i starten kan du jo bare starte blidt ud. Så kan du jo altid lægge mere og mere på, jo bedre du bliver til at løbe. Inden længe kan du nemt løbe ture på både 5 og 10 km hvis ikke længere.

Svømning

Svømning er også en ideel sport for dig, der er glad for at være i vandet, og som ikke gider at bruge mange penge på udstyr.

 

Det er klart, at det kan koste lidt at gå til svømning, hvis du skal svømme i en svømmehal. Men ellers er der jo mange kilometers kystlinje i hele Danmark, så der er gode muligheder for at tage til stranden for at svømme mange kilometer.

 

Nu har du i hvert fald et par fine bud på, hvad du kan starte med at dyrke af sport, uden at det kommer til at koste dig en formue.