3 kunstneriske sportsgrene du selv kan dyrke

Er du glad for kunst, og savner du en mere kunstnerisk ynde over den sport, du dyrker, er det måske fordi, at du ikke har kastet dig over en af de kunstneriske sportsgrene, der er at finde derude.

 

Selvom mange fodboldentusiaster sikkert vil kunne argumentere for, at fodbold eks. er kunst, er det ikke helt det, vi mener her. For der er altså en lang række sportsgrene, der i den grad kommer tæt på kunsten, og som du også selv kan dyrke, hvis du har lyst og mod på det.

 

Musik er jo også en kunst i sig selv. Du kan også lære at spille musik. Find din nye guitar her og kom i gang.

Kunstsvømning

En af de første sportsgrene, vi kommer ind på her, som netop kombinerer kunst og sport, er kunstsvømning. Det kan ofte også betegnes som synkronsvømning. Mange svømmeklubber betegner det selv som ballet i vandet, og hvis der er noget, man kan sige om ballet, så er det da i den grad, at det er kunstnerisk.

 

Så er du som en fisk i vandet, og har du ikke noget imod at være i vandet mange timer af gangen, er der ingen tvivl om, at du vil finde glæde ved at prøve kunstsvømning. Se om det ikke kan lade sig gøre at starte til det i en svømmeklub nær dig.

 

Du kan læse meget mere om kunst lige her.

Kunstskøjteløb

Hvis du ikke er meget for at komme ned i vandet, og er du ikke glad for at få hovedet under vand, kan det være, at du skal holde dig oven på det i stedet for. Når vandet er frosset naturligvis. For du kan nemlig også vælge at prøve kunstskøjteløb.

 

Kunstskøjteløb minder meget om dans, og der er ingen tvivl om, at det nok er en af de sportsgrene, der kommer tættest på kunsten. Det er en utrolig smuk sportsgren, svær at mestre, men pragtfuld at beundre når alt går, som det skal.

Kunstnerisk dans

Her til sidst er der jo også mulighed for at gå til kunstnerisk dans, hvis du har lyst til det. Det kræver hverken skøjteløb eller vand, men bare at du kan finde ud af at bevæge dig.

 

Der er jo mange forskellige former for dans, så det gælder bare om at finde en dans, du er særlig glad for. Om det så er street, ballet, moderne dans eller hvad det bliver, er hetl op til dig at finde ud af.