3 gaveidéer til konfirmanden der elsker fodbold

Er dit barn vild med fodbold, og skal det snart konfirmeres, kan det være, at du mangler ideer til at give den helt perfekte gave til ham eller hende.

 

Det kan også være, at du bare som gæst skal finde den perfekte konfirmationsgave til konfirmanden, der elsker fodbold.

 

Uanset hvad kan du lade dig inspirere af de bud, vi har fundet frem herunder. De vil alle egne sig godt som gave til en fodboldglad teenager, der snart træder ind i de voksnes rækker.

 

Få flere gode råd til konfirmationer lige her.

En fodboldrejse

Det første bud på en gave du kan give til en fodboldglad konfirmand er en fodboldrejse. Er der et særligt hold, som konfirmanden holder med, kan du jo give en tur til en af holdets hjemmebanekampe. På den måde kommer konfirmanden helt tæt på både spillere, trænere og det populære stadion, hvor holdet hører til.

 

Det er også en relativ dyr gave, men hvis du gerne vil give noget ud over det sædvanlige ,er der ingen tvivl om, at en gave som denne vil være lige i øjet. Du skal naturligvis bare være sikker på, at du køber rejsen til den korrekte klub.

 

Skal du selv med på turen, og er du i en a-kasse, kan det være en god idé at tjekke op på reglerne først. Læs mere om a-kasser på denne side.

Billetter til en fodboldkamp i Danmark

Hvis du ikke helt lige har budgettet til at købe billetter til en fodboldrejse, kan du måske nøjes med at købe billetter til en fodboldkamp i Danmark. Det koster dig kun et par hundrede kroner, og det kan stadig være en rigtig stor oplevelse. Især hvis konfirmanden ikke har været på et større stadion før.

 

Er der et hold, vedkommende holder med i Superligaen, er det jo bare med at give et par billetter til en kamp på holdets stadion. Det er lidt nemmere at få råd til end at skulle betale for en rejse til udlandet med både hotel og fly.

Fodboldtrøje fra favoritholdet

Er billetter til en kamp heller ikke lige en mulighed, kan du jo vælge at bestille en fodboldtrøje fra favoritholdet med favortspillerens navn bag på.

 

Du kan efterhånden købe trøje fra stort set alle klubber i verden, så det er ikke noget problem at finde den rette trøje på nettet.

 

Husk at bestille trøjen i den rette størrelse, så den passer konfirmanden. Det vil også være en rigtig fin gave til en fodboldglad konfirmand.