Open Water Diver

Open Water Diver 2995 kr.
(kursus varighed 1 uge)

Kursusprisen er exkl. kursus materialer og leje af udstyr. 
Kursus materialer 495 kr.
Leje af udstyr 495 kr.

Mandag kl.17.00 - 21.00 Teori modul 1 - 3
Onsdag kl.17.00 - 22.30 Svømmehal
Torsdag kl.17.00 - 22.30 Svømmehal
Lørdag kl.10.00 - 17.00 Teori + åbent vand 2 dyk
Søndag kl.10.00 - 17.00 2 dyk + afslutning

I det modul opbyggede uddannelses program trænes du i bassin og åbent vand til at blive en certificeret fritidsdykker. Du vil komme til at opleve den fantastiske fornemmelse af at trække vejret under vand. PADI´s grunduddannelse tilbyder stor fleksibilitet, da din instruktør altid tager hensyn til gruppens behov. Kurset gennemføres med AV-program eller med DVD som støtte, der sammen med lærebogen gør indlæringen enkel og spændende.Grundkursus i dykning
Glæden og eventyret ved at dykke starter ikke nødvendigvis først, når du er blevet certificeret dykker. Det begynder allerede, når du starter på PADI's grund kursus - Verdens mest populære kursus i dykning EVENTYR FRA FØRSTE FÆRD PADI´s grundkursus er opdelt i tre dele: teori, dyk i  bassin eller beskyttet vand samt fire dyk i åbent vand. Alle øvelser gennemføres på en sikker og sjov måde sammen med en professionel instruktør.

Virkelige øvelser til virkelig dykning
Under grundkurset kommer du, sammen med din instruktør, til at øve og beherske de færdigheder, du behøver som dykker. Dette betyder at praktisk taget alle med god fysik og en nogenlunde vandfølelse kan lære at dykke. Du vil lave fire dyk i åbent vand sammen med din instruktør. Under disse dyk vil du tilpasse og demonstrere de kundskaber som du har lært under teori- og bassinlektionerne. Samtidig vil du komme til at opleve spændingen ved at besøge undervandsverdenen. Selv efter år med dykning vil du værdsætte og mindes dine første oplevelser under vand.

Dette er kun begyndelsen
Efter en vellykket gennemførelse af PADI´s grundkursus får du dit internationale certifikat, som giver dig mulighed for at købe eller leje dykkerudstyr, dykke fra charterbåde og på dykkercentre samt at dykke selvstændigt uden en instruktør. Det kvalificerer dig også til at deltage i PADI´s SPECIALITY KURSUS og PADI´s  ADVANCED OPEN WATER kursus, som indeholder nogle af de mest populære dykkeraktiviteter.

Som du kan se, begynder eventyret allerede fra den første dag på dit grundkursus, og når du har afsluttet kurset, har du stadig det hele foran dig.

Alder min.12 år

Krav:

Du skal være i almindelig god form kunne svømme 200 meter, samt kunne træde vande i 10 min.

 

Her er lidt nyttig info.

Måske får du svar på nogle af dine spørgsmål her.

Hvem er PADI?

PADI (Professional Asssociation of Diving Instructors) er i dag dykkerbranchens mest komplette uddannelses organisation med kurser lige fra grundkursus- til instruktørniveau. Vi har PADIdykkercentre i ca. 200 lande, mere end 100.000 professionelle medlemmer (Divemasters og Instruktører), udsteder hvert år mere end 1 million certifikater på verdensplan og har uddannelses-materiale oversat på mere end 20 forskellige sprog.
Danmark hører under PADI Nordic AB, som har adresse i Göteborg

Inden kursusstart

Efter du/i har betalt dept. på dit kursus. bedes du rette henvendelse til Amager Dykkercenter på mail, eller tlf. for at få dine kursus materialer.
På kursus start dagen skal du betale resten af kursus beløbet.
Den første dag på kurset er teori dag, og du skal derfor ikke have badetøj med denne dag. Teoribogen skal være læst ved kursus start, og alle 5 kundskabstest i bogen skal være løst, og aflev. til instruktøren samme aften.

Helbred ved dykning

Dykning er en meget sikker sport, som dog kræver at man er i fysisk og mentalt god form og ikke har specielle sygdomme som eksempelvis astma eller epilepsi.
PADI kræver at du forud for hvert dykkerkursus udfylder en helbredserklæring. Denne er udformet ved en række spørgsmål.
Hvis du kan svare ja til et eller af spørgsmålene på helbredserklæringen skal du først undersøges af en læge før du kan komme med i vandet. Du bør derfor kontakte din egen læge, hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene på helbredserklæringen. 
Endvidere kan du kontakte en dykkermedicinsk læge. Din egen læge kan give dig kontaktinformationer til den nærmeste dykkermedicinske læge.
Se helbredserklæringen her

Hvordan skal min form være?

Jo bedre din form er, jo bedre bliver dit kursus... Det kræver ikke nogen superform for at blive dykker. Udstyret kan være tung, når man går rundt med det.
Så efter vores mening skal du bare være i alm. grundform

Huskeliste

Madpakke til teoriaften, da den kan være lang... der kan købes drikkevare i dykkercentret.
Der vil være gratis kaffe og the i dykkercentret.  
Husk bogen og logbog hele ugen.

Mødested på kurset er:

Kongovej 14 - 2300 kbh.s...svømmehallen der bliver brugt er Vestbadet, som ligger på Nykær 26 i Brøndby
Vi mødes alle i dykkercentret, og slutter alle i dykkercentret. Hvis andet ikke bliver aftalt med instruktøren.
De dage vi er i pool og åbentvand, skal der medbringes badetøj og håndklæde.
Stedet hvor vi skal lave vores åbentvandsdyk, kan være fra Hornbæk og ned til Dragør, Det kommer an på vind og vejr... men ofte laver vi dem på Amager.
 
Fælles transport... vi deles altid om transporten, og Amager Dykkercenter betaler udgifterne.
Hvis uheldet skulle være ude og du mister noget udstyr eller ødelægger udstyr betaler man selv for det der er væk/ødelagt. 
 
Ved afmelding af kursus 14 dage før kursusstart betales hele depositumet tilbage. Ved afmelding af kursus 8 dage før kursusstart betales 50% af depositumet tilbage. 
Mindre end 8 dage er dept. gået tabt
Der kan tegnes en sygeforsikring, så man kan færdig gøre sit kursus ved sygdom eller fravær, uden extra udgifter pris 299 kr. 
Hvis du ikke kan færdiggøre dit kursus, kan du efterfølgende tage dit kursus færdigt for 200 kr. pr. modul du mangler.